Portret op tv zondag!

Hallo iedereen!!Hoe spannend….zondag 4 maart op NPO2 om 16.25…op tv met een portret!

Reuzespannend…op televisie met mijn visie. Met mij als “kanaal” op het tvkanaal haha.
Ik heb er intens van genoten met de crew in de TukTuk rond te scheuren langs de Utrechtse Singel, waar ik geintervieuwd werd door Narsingh over mijn muziek en verhaal.
Gelachen en gehuild. Gierend van de pret als twee kleine kinderen deden we het interview, vielen bijna in de Singel, bevroren van de kou in de Tuk Tuk zonder ramen en deuren.

In het drukke verkeer “improviseerde ik op zijn thema,“Bollywood in dit geval, op de Gitalele, fietsers keken verbaaasd op en we zongen heerlijk uit volle borst.
Vanuit die pret in de auto naar Velp waar we in het sfeervolle klooster Bronkhorst een set up maakten voor een healing en improvistieconcertje.
Een schitterende locatie, fijn publiek en de camera die draaide. Mijn schelp ging rond en de mensen mochten hun hartsverlangens delen, zoals altijd., en ik improviseerde liedjes, en zong af en toe een van mijn Songs for the Soul..

Totdat een vrouw haar verhaal deelde van haar vermoorde man die ze had aangetroffen….De lucht verstilde.Toen veranderde mijn persoon-na een flinke huilbui- in een kanaal!
En de man deed zijn verhaal via mij.
Vol liefde en zorg.
En hij kwam me zelf de woorden ingeven- vanuit een ver ongekend gebied.
Dat hij in vrede was. Dat hij de maan, de zon, de aarde en de zwarte nacht vol sterren was.
Dat ze hem kon zien in de donkere nacht.
In de zon. In haar adem.
En dat hij haar vasthield. En haar zoveel warmte gunde en liefde…
Het lied ging maar door. De vrouw huilde. En iedereen huilde.
Alles stond op film….

En mijn lied “Barco” werd gefilmd. Joshua Samson speelde op de Hang mee, met de cameraploeg op zolderkamertje gepropt voor mijn zee. HiHi….Barco betekend “boot”en dat gaat over je lichaam als huis. Ook het interview ging daarover. Hoe de kanker mij heeft geholpen me thuis te voelen in mijn lijf, me over te geven aan de angst voor de dood, na een diepe worsteling daarmee na de operatie en daardoorheen te zakken in een soort oneindige vrede…Het hele verhaal zal ik nog in een post uitvoerig beschrijven.
Dankzij dit proces kan ik varen, en een boot zijn , mijn lichaam de veilige schuit en de verhalen van mensen als oevers waar ik aanmeer om even iemand een stukje mee te nemen en weer af te zetten aan land, een lied en gevoelservaring rijker tijdens de reis van mijn concert of coaching.

Ik ben zo benieuwd hoe dit op tv zal worden weergegeven!!
Ik hoop dat jullie allemaal kijken 😉
En de reis gaat verder want….ik ga een crowdfundingscampagne starten om een cd te maken!!
Jaaa ik wil iedereen uitnodigen mee te varen op reis naar mijn cd! Ik zal je belonen en verassen met mooie improvisaties en verhalen over de songs, want mijn werk wil de wereld in varen, om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten en harten te raken.
Om mensen te helpen te helen, zichzelf te openen en aan te moedigen om in zichzelf te geloven en hun verlangens te manifesteren en vooral in de liefde voor zichzelf, onvoorwaardelijk, ziek of gezond, jong of oud.

Allemaal verdienen we het onze bestemming te leven. Liefst zonder eerst kanker te hoeven krijgen, dat dan weer wel, ook al was kanker mijn “Guru”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *