Warning: A non-numeric value encountered in /home/zasja212/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Zasja Concertje thuis,  podium of bedrijf!

Wil jij ook een concert ? Wil jij mensen verbinden of contact laten krijgen met hun hart en met elkaar? Wil je een thema in een groep onderbouwen met een mooi lied speciaal gemaakt op dat thema? Of wil je dat er ter plekke een uniek concertje ontstaat over die dag?

Dat kan. Samen kijken we naar de setting.

Ik creeer ter plekke een song of meerdere die past bij de sfeer. Dat kan van een geboorte tot een begrafenis. Of over iemand persoonlijk. En alles ertussenin. Kortom het leven zelf 😉

Bel of skype gerust voor informatie. (0624958495)

En lees hieronder wat meer over een concertje:

Zang en Reis naar je hart

“Een concert met Zasja is een unieke ervaring. Intiem, echt, ontroerend en verlichtend. Elke keer is anders. Er gebeurt wat zich aandient. Zasja is een kanaal, en een healer: via haar zang en tekst vertaalt zij thema’s die bij jou leven.

Laat je meenemen in de magie die er ontstaat als jij afstemt op je hart, wat daar leeft en hoe Zasja zich vervolgens met haar hart op jou afstemt. Ze stelt zich open voor wat er komt aan inspiratie voor muziek en tekst, en jouw lied wordt geboren. Dit creëert ze ter plekke en in het moment. Het is ongelooflijk bijzonder om dit proces mee te maken, omdat de zo individueel genoemde en bezongen thema’s ook altijd collectief blijken te leven. Niet in het minst door de wijsheid en het talent van Zasja.

Dit maakt dat we gezamenlijk kunnen meetrillen met alles wat er gebeurt. Er wordt gehuild, gelachen, gedeeld en er is altijd een bijzondere liefde voelbaar. Voorafgaand aan het concert begeleid Zasja een stilte- en hartmeditatie om de juiste energie en bedding te creëren voor deze heerlijke middag. Daar waar ze kloppen met de (mogelijk diepe) thema’s, zet ze haar eigen liedjes in met natuur als metafoor, over de maan, de zee, de sterren. Dan zingt ze in het Spaans en Engels. Soms wordt er samen gezongen. Alles hangt af van het unieke proces.”  (Arati massagetherapeute)

Ik merk dat het best lastig is om in een korte titel te omschrijven wat ik nou precies doe bij een concertje. Ja liedjes zingen van mezelf, maar ook mantra’s en rainbowsongs. Er is soms een persoonlijk lied, een improvisatie, coaching, soms laat ik iemand in de cirkel staan om het podium te nemen, soms zingen we samen, mediteren we of improviseren we en zingen allemaal.Soms zijn het net opstellingen met thema’s en zing ik daarover en zet de groep actief in.

Elke groep is anders en vraagt iets anders.De laatste keer werd er gehuild en getroost, de keer daarvoor gelachen en over sex gepraat, was het eerder thematisch.En de liedjes ; als een rivier vlechten ze zich ertussendoor.Het is helend en opent harten, altijd. Soort therapie/ bewustwording maar dat is niet het doel 😉

Het is een unieke co-creatie van de plek en de groep/thema en mij.

Zoals het lied Oya, over de godin van de wind. Hier gezongen bij een tentoonstelling over De Zwarte Madonna van kunstenares Beatrijs Wind.