top of page
20190424_151527920_iOS.jpg

MIJN VERHAAL

Muziek als Levensweg

Ik zing al sinds mijn 11e. Op straat, in theaters, en in eigen cabaretprogramma's. Muziek is mijn leven en leven is mijn muziek. Begonnen als straatmuzikant, en op podia sindsmijn 16e, nadat ik een aanbod voor een platencontract weigerde omdat ik geen cover wilde zingen Na intensieve theater en kleinkunstscholing in Nederland en Antwerpen volgde een tijd van doceren, acteren, trainen en coachen van vele groepen, en een jaar rondtrekken in Costa Rica.

 

Deze reis maakte de kunstenaar en vrouw in mij weer helemaal wakker.

De ervaringen in de jungle en de zee lieten me mijn cabaretprogramma's "Gnoeluk", "Snorkelen" en "De zon staat stil" te schrijven, waarmee ik meedeed aan cabaretfestivals.

Maar de muziek voelde als mijn ware pad, en de typetjes verdwenen geleidelijk naar de achtergrond.... Een aantal Spaanstalige songs over natuur en godinnen volgden. 

Daarna startte ik vrouwencirkels en trainde groepen in improvisatie en theatermaken, met zelfontwikkeling als doel. Ik werd moeder en ging toch als als actrice werken. Ik bouwde ondertussen Engels Nederlandstalig en Spaans repertoire op. Na een auto ongeluk en 3 stembandoperaties was het eindelijk duidelijk : zingen en geen rol meer spelen was mijn weg.

Ik begon met muziek en paarden te werken, en vrouwengroepen.

En ik ging weer naar Costa Rica. Daar kreeg ik tijdens een meditatie aan zee een schokkend en voorspellend visioen van een godin !- Yemanja, de godin van de zee bleek later- die me waarschuwde......want....
Toen kreeg ik kanker. 

En kroop door het oog van de naald.

Daarna was er voor mij nog maar 1 weg: zingen.

En serieus nemen dat ik gevoelens van anderen kan vertalen naar een lied. 

Music & Talks werd geboren.

Na dood te hebben aangekeken voelde ik meer dan ooit dat het leven zo voorbij kan zijn !

En dan valt alle excuus om jouw unieke bestemming te volgen weg.

Ik breng je bij je hart via mijn songs, training of creatie !

bottom of page