Warning: A non-numeric value encountered in /home/zasja212/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Yess!! The making of has started…

Superspannend, eindelijk ben ik begonnen met mijn cd.. Alle songs die ik al jaren in mijn workshops, celebrations, bij de paarden en bij mijn vrouwengroepen zong, worden nu vastgelegd, zodat ik na afloop van concertjes of “talks “of vlogs, een mooi produkt kan aanbieden en je er thuis nog van kan nagenieten, meezingen of de song gebruiken als tool voor een stuk heling.

De intentie waarmee ik ze wil delen is zoveel lagen dieper en helderder geworden na mijn kanker! Ik ben door deze ziekte ook op slag aangespoord dit te gaan doen. De essentie van wie ik ben en wat ik neer wil zetten te delen in deze songs, in de hoop heeeeeel veel harten te raken en anderen aan te moedigen te Leven, dromen na te jagen en te geloven in de mogelijkheden… Miracles happen!!

De elementen zee, aarde, vuur en hemel zullen in alle songs terugkomen, en ik heb bij elk lied ook een speciaal verhaal wat bij het lied hoort.

Ik ben superblij en dankbaar dit samen met Gil Lopez, Joshua Samson en de celliste Maya Fridman te kunnen doen. Maya heeft al een middag in de studio meegespeeld en ik was er stil van, zo mooi haar celloklanken in het lied LUNA…. ik zal nog meer gaan vertellen over de songs en hun diepe betekenis die ze voor mij hebben.