Warning: A non-numeric value encountered in /home/zasja212/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Wooooooooow….Wat een avond!

Met deze mannen als dampende soundmachine achter me raak ik nog makkelijker in trance, om te improviseren en in weirde wereldjes terecht te komen als een soort natural high…. een trip.

Het was volle bak in Waijd meditatiecentrum in Den Haag. Wow, een heerlijk publiek en heel gemeleerd…altijd spannend.
Nou de reis ging langs vele continenten wederom 🙂 We begonnen met een soort meditatieve flow om iedereen in tune te krijgen en te zakken in een andere staat van bewustzijn. Er was ook een cameravrouw om alles te registreren en in een bak licht zitten leidt best af haha 😉
Gelukkig kwam er al snel een vraag uit het publiek, overt je pad vinden. Een magische sfeer van klanken werd neergezet door Gil en Joshua en ik was op reis…wandelend in de nacht, onder de maan ontstond een relaxte soundscape van tekst en muziek.,

Het blijft me steed weer verbazen hoe we elkaar aanvoelen en er geen gedachtes meer zijn en we zonder te weten wat er gaat komen toch steeds zo in de flow kunnen blijven…Chemie.

De avond kwam tot extase bij een vrouw die mij irritant vond omdat ik zo expressief was, hahaha wat tof dat ze dat zei… en zo eerlijk was te zeggen dat ze dat zelf wilde zijn..Dus ik liet de zaal haar toezingen, de mannen zweepten het ritme op en al zingend coachte ik haar zodat ze helemaal los ging op het ritme dansend, vrij en de zaal scandeerde haar naam terwijl ik haar toezong… Het dak ging eraf!!!

Wat me ook echt ontroerde was dat de mensen op mijn verzoek ook naar voren durfde te komen en bij me zitten terwijl ik ze ondervroeg, om te delen. Zoveel kwetsbaarheid en moed voor een volle zaal…. Er volgde nog een aangrijpende trancetrip over een vrouw die afscheid nam van haar moeder en in een wiegje op het water dreef…gedragen door het water naar de zee….Joshua speelde prachtige klanken op zijn kruik, en Gil subtiele soundscapes op gitaar. zo kon ik weer wegdrijven in de woorden en de zaal meenemen op reis…

We eindigden met Luna, omdat het volle maan was,een van mijn songs over moeder maan, en toen waren we twee uur verder.
Dankbaar. Vervuld.Mijn concept music & Talks begint meer en meer vorm te krijgen… Heel benieuwd naar de beelden!!