Warning: A non-numeric value encountered in /home/zasja212/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Over Zasja

 

Zasja is singer & songwriter met een rijke achtergrond in theatermaken, zingen, acteren, improviseren, coachen, mindfulness reizen.
Ze maakt al eigen liedjes vanaf haar 11e levensjaar, volgde diverse theater en kleinkunststudies in Nederland en Antwerpen.
Daarna is ze haar hart verloren aan Costa Rica waar ze een jaar woonde.

Met eigen cabaretprogramma’s en liedjesprogramma’s verwerkte ze haar indrukken en deelde deze met het publiek. Na een bijna fataal auto ongeluk bleef haar ware passie en Carpe Diemgevoel over: zingen uit het hart. Puur-direct.

Vele liedjes en concertjes volgden in huiskamers, bij events en trainingen. Daarnaast werkte zij als coach en met paarden en muziek. Via het zingen met paarden ontdekte ze op een nieuwe manier haar ziel in het zingen. Via het paard kon ze direct in contact komen met de bron, de essentie. Zo ontstonden er magische creaties via het paard, en de mensen die erbij waren.

Ze gaf workshops mindfulness lijf en stemexpressie met live muziek samen met paardencoaches. Ook startte ze series met vrouwencirkels en zong ze haar zelfgemaakte goddess songs waarbij ze met de vrouwen via rituelen, meditaties en muziek op innerlijke reis ging.

Toen ze kanker kreeg, afgelopen jaar, kreeg ze haar tweede wake up call.Deze keer keek ze de dood wat langer en volledig bewust recht in de ogen,…. en nog steeds is haar leven nooit meer vanzelfsprekend. Hierdoor werd haar innerlijke missie nog helderder: Het ultieme creëren in het moment, met de ander in hartsverbinding. Echt. Zonder afleiding, rechtstreeks in verbinding. Vanuit de liefde en dankbaarheid voor het o zo schone en o zo kwetsbare leven.

Naast muzikale vlogs op facebook en en eigen Youtubekanaal was hier de nieuwe geboorte: Zaszang : Zijn en Zang