Warning: A non-numeric value encountered in /home/zasja212/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Yeah….pop-up songs met mijn guitalele op events…love it…

Deze dag was op een toplocatie: De Metaalcathedraal in Utrecht. De Dag van de Teambuilding en mij was gevraagd er op te poppen met mijn impro’s. Leuk! En Peter Rombouts was er ook, de tangokampioen en trainer dus een mooie cocreatie met zijn dans was ook een heerlijk vooruitzicht.

dus op naar het event. Wat een mooie plek! Gelukkig was fotograaf Martin er om het vast te leggen…

Gewoon rondlopen en ter plekke iets zingen dus , zo zag ik een man in de centrale hal zitten aan en tafeltje diep in gedachten. Hij was moe en duidelijk geraakt. Ik ging naast hem zitten en “tunede op hem in”, een lied ontstond over keuzes en weemoed.

En het bleek allemaal te kloppen. Fijn om even te verbinden via de muziek. En zo ging het de hele dag door. Gelukkig ook een zalig buffet op de prachtige zolder met zalm en witte wijn, chocolade en frambozen…mmmmmm 🙂

Aan het eind van de avond danste Peter Rombouts terwijl ik speelde, en zong..weer een improvisatie waarbij we samen de sfeer omzetten in klank dans en muziek…lovely… deze momenten vervullen me van geluk…..

Leven, verbinden en verwarmen van hart tot hart.