Warning: A non-numeric value encountered in /home/zasja212/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Special Concert coming Up 05-11-2017

Wahjid Meditatiecentrum
Prins Hendrikplein 1 Den Haag
inloop: 19.30 aanvang 20.00-22.00
tickets: 15.00

“Music From The Source”

Zasja songs : een concert met Zasja is een unieke ervaring, happening.
Laat je meenemen in de magie die ontstaat als jij je afstemt op jouw hart !

Zasja stelt zich open en jou lied wordt geboren. Dit creëert ze ter plekke en in het moment. Ook speelt ze haar eigen songs met natuur als metafoor, over de maan, de zee, de sterren en de aarde.

Gast muzikanten zijn Joshua Samson en Gil Lopez.
Ze ontmoetten elkaar op het Open Up festival en daar bleek dat er een prachtige muzikale chemie was, waarbij Zasja de lead heeft en zich laat inspireren door het moment, en deze vibe gaat via hen en de muziek verder in prachtige vertalingen en verklankingen naar het publiek, en weer terug…betoverend.

Elke reis is anders.

De ruisende oceaan of de Midden Amerikaanse Peña , een lied over een overleden man van een vrouw..of over een man met een stenen hoofd.. van alles laat zich zien.

Samen creëren we het concert!

Gil -soundmaster : plugt zijn gitaar in de kosmos en speelt vloeibaar goud, zinderende ritmes en meer moois..
Joshua- ritmetovenaar: bezwerende magie uit hangs, mondharp, kruik en trommels.
Zasja – soultraveller: healing voice, channeling , guitar & songs

Reviews nav concert:

“ Intens dankbaar!!!! Ik merkte heel duidelijk dat mijn overleden man aanwezig was. Toen de eerste tonen klonken raakte het mij direct in mijn hart en vloeiden de tranen van ontroering over mijn wangen. Wow wat een cadeau, om nooit te vergeten!!!” -Joke van Lieshout

“Voor mij voelde het zo speciaal om mee genomen te worden in een soundscape van deze geluidskunstenaars. Iets over mijn vastgeroeste overtuigingen waarbij mijn hoofd van steen werd overspoeld en opgetild door allerlei klanken. Supermooi”

“Super dankbaar dat ik aanwezig was bij het spontaan georganiseerde concertje door Zasja en deze twee virtuoze muzikanten. In totale verwondering heb ik genoten van de chemie die tussen Zasja, Gil en Joshua ontstond in de muzikale improvisatie. Zasja neemt je mee op een magische reis, het hart diep rakend. Ik werd weer terug gebracht in de verbinding met mijzelf. Helende tranen van ontroering en dankbaarheid. ❤”

“Zasja, een muzikante in verbinding met het goddelijke. Woorden komen tot haar ingegeven door een hogere macht. Zo rakend en ontroerend voor degene waarop zij zich afstemd en degene die hierbij aanwezig zijn als luisteraars. Ik was ook geraakt en ontroerd hoe Joshua en Gil zich zo konden afstemmen op wat Zasja doorkrijgt en verwoord voor ons luieraars. Een warm bad voor het oor, het oog en vooral het hart ❤”

Praktisch
Datum: 5 november 2017
tijd: inloop 19.30 aanvang 20.00
einde: 22.00- uitloop 22.30
tickets: 15 euro