Warning: A non-numeric value encountered in /home/zasja212/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Zasja Vrouwentempel & live music!

Jaaaa een prachtige nieuwe locatie gevonden!! aan het water in Yogacentrum One, een heerlijke plek voor de vrouwentempel, met een Shala waar we thee kunnen drinken bij kaarslicht, en een yogaruimte met matjes waar we ook kunnen liggen luisteren bij de muziek…heerlijk dus 🙂 We gaan ook dansen en bewegen dus het wordt een verrijking na de serie thuis!
Heerlijke avond voor jezelf & je sisters met muzikale meditaties, zang, goddesssongs, sharing, soft touch, beweging en dans.
Wil jij jezelf beter leren kennen? Meer van jezelf als vrouw leren houden?
Via prachtige godinnenliedjes uit diverse culturen gemaakt door Zasja, gaan we per avond een godin/thema beluisteren, bezingen en verkennen. We delen gevoelens, mediteren en zingen, doen oefeningen die met het thema te maken hebben.~.Yemanja. Oshun, Oya, Pele en Pachamama zijn godinnen die allemaal aspecten van het vrouwzijn vertegenwoordigen :sensualiteit, kracht, gevoelens,verandering,vuur. Ga je mee op reis ?

Kadootje voor je ziel en zintuigen 🙂

Waar: Yogacentrum One Bemuurde Weerd Utrecht
Wanneer: woensdag 7, donderdag 27 mei
tijd: 20.00-22.30
prijs: 15,00 per avond of 20 euro per twee avonden
info en opgave: Zasja 06-24958495 [email protected]