top of page
20190424_143920170_iOS.jpg

REVIEWS

klanten vertellen

Monotone


“We invited Zasja to deliver her soul songs in several of our corporate leadership workshops as well as an online leadership retreat. Her beautiful musical creations didn’t only touch the participants deeply during the seminars, they also helped create an energy of calm and deep personal connection.

One of the retreat members stated: “Oh my goodness, Zasja, can you come and work with us – can we hire you – do you have CD’s.?”

If you’re looking to enrich your retreats with music, but even more so with someone who intuits what’s going on in the room and sing it back to everyone present, I highly recommend to work with Zasja.”


Peter Matthies Consciouss Business Institute

Soul Supreme

GRETHA MARTINA  LEEFBEWUST.NU


Wat een krachtgevende stembevrijdingssessie onder begeleiding van Zasja Heijligers !

Zasja heeft me nog dichterbij mijn eigen unieke stemgeluid gebracht, mijn ziel laten spreken/zingen, ze heeft me een veilige bedding geboden om mezelf vanuit mijn diepste oerkracht te uiten, ze heeft me het vertrouwen gegeven door in haar authenticiteit te stralen.

Met haar prachtige stem begeleid door haar gitaar heeft zij me geholpen nog meer licht te schijnen op de plek in mijn lijf waar ik mag gaan wonen.
Wat een Powervrouw! Aanrader!

 
Gretta Adriana Martina

Client 1

Ik wil even de loftrompet luiden voor Zasja Heijligers, een lieve vriendin van me én mijn fantastische zang-coach.

Zasja is voor mij een prachtig voorbeeld van leven & werken vanuit je hart, vanuit een diepe zielsverbinding met jezelf.

Haar geheim: ze blijft jong, ze blijft spelen, zowel letterlijk (gitaar) als figuurlijk (hoe ze leeft):

"You are never to old to be young"

Waarom ik zo'n überfan ben? Zasja heeft mede mogelijk gemaakt dat ik op 24 mei jl VRIJ durfde te zingen op het podium van DeLaMar. Dat ik mijn stem vrij heb gelaten, kwetsbaar & krachtig tegelijk. Dat ik heb durven spelen met mijn stem, in haar nabijheid. Dat ik hierbij mijn eigen innerlijke kind de ruimte heb gegeven.

Zasja biedt een prachtige training aan die V.R.I.J. heet, in 4 modules om bij die speelsheid te komen, om dieper met jezelf te verbinden, om de rijkdom in jezelf te vinden die je ‘bezit’.

Mijn advies: schrijf je in, nu ze het nog als pilot aanbiedt, tegen een belachelijk scherp tarief.

Gun dat jezelf!

ANNEMARIE STULTIENS OPDRACHTGEEFSTER HUISKAMERCONCERT


Ik heb een middag van Zasja's hartverwarmende aanwezigheid en stem mogen genieten tijdens een huiskamerconcert. Zasja heeft de gave om vanuit puurheid een sfeer van veiligheid en verbinding te creëeren, waardoor de mooiste liederen kunnen ontstaan...soms met een lach...soms met een traan. Ik vond het een bijzondere ervaring en kan Zasja dan ook van harte aanbevelen, heerlijk thuis in je eigen woonkamer.
Dankjewel lieve Zasja dat jij dit mogelijk maakt!

Liefs Annemarie

Client 7

MARGOT KRIJNEN DEELNEEMSTER VRIJ! ONLINE TRAINING

Sessies bij Zasja zijn verrassend...

Openend en speels met pareltjes van verschillende thema's, waarin je wordt uitgenodigd jezelf te herkennen, erkennen en ontdekken wat je voelt en denkt.

Het opent wegen die je vrij kunnen maken in de matrix t van jouw leven, waarbij haar indrukwekkend meegemaakte situaties  levensverhaal en haar prachtige spontaniteit en zang je meeslepen in een avontuur!

Zo kun je je vrij leren voelen in verbinding, ook met andere mensen en deze verbinding is zelf sterk te voelen ook  online en dat is heel fijn!

Dus aanrader voor iedereen!

Margot Krijnen (Deelneemster Online Training VRIJ!)

WWW.FRANKKOUWS.COM  FOTO & FILM

Wat een schitterende ervaring.. Zasja luistert met een open hart en alles wat ik haar vertelde wist ze om te zetten in muziek die vervolgens mijn hart weer raakte. Heel bijzonder.. Ik voelde me gezien, gehoord en bezongen!


Frank Kouws

Client 8

DEELNEEMSTER LORELEIFESTIVAL

"Eerst had ik Zasja zien optreden op Lorelei (2020) waar ze ter plekke liedjes en liederen maakte n.a.v. een persoonlijk onderwerp uit het publiek. Ik was tot tranen toe geroerd door de treffende emoties, intonatie en woorden, en soms had ik met de rest van het publiek tranen van het lachen in mijn ogen door haar onverwachte en soms ondeugende humor.                      Dit alles deed mij besluiten haar voor mijn 60e verjaardag (2021) te vragen te zingen voor mijn vriendinnen en mij. Ze bleek ook toen over bijzondere talenten te beschikken. Het lijkt alsof Zasja Heijligers in staat is om de woorden en de muziek uit de atmosfeer te 'plukken' en vorm te geven. Het lijkt een beetje op orakelen, maar dan op een manier waardoor ik me meegetrokken voel in een schilderij wat ze zingend vertelt."

Client 2

N. DIJKSTRA

ANNEMARIE STULTIENS OPDRACHTGEEFSTER HUISKAMERCONCERT


Ik heb een middag van Zasja's hartverwarmende aanwezigheid en stem mogen genieten tijdens een huiskamerconcert. Zasja heeft de gave om vanuit puurheid een sfeer van veiligheid en verbinding te creëeren, waardoor de mooiste liederen kunnen ontstaan...soms met een lach...soms met een traan. Ik vond het een bijzondere ervaring en kan Zasja dan ook van harte aanbevelen, heerlijk thuis in je eigen woonkamer.
Dankjewel lieve Zasja dat jij dit mogelijk maakt!

bottom of page